REKLAMA

DIS katalog važi od 29.08.2024 - pogledajte šta je na akciji

REKLAMA
DIS
REKLAMA
DIS
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

DIS katalog

3/5
Actual brochure
DIS se može svrstati u jednu od najpoznatijih prodavnica među srpskim kupcima. Prodavnica je postala jedan od lidera na tržištu u Srbiji.
U DIS, malo je verovatno da nećete dobiti baš onaj proizvod koji vam treba. I čak ćete uštedeti novac.
Redovne i nove akcije, ovo je DIS domen. ovde možete pronaći najnovije akcije koje važe od 29.08.2024.
Da li DIS nedostaje neka ponuda? Pokušajte da je pronađete negde drugde! Pogledajte ponudu ovih prodavnica Aman, Aroma Market, AS Veleprodaja, Europrom, Fortuna Market, Gala MARKET, Gomex, Idea, Lidl i Matijevic.

Ako ne znate koja je DIS prodavnica najbliža, možete isprobati ovu Knjazevac, Vršac, Čačak, Jagodina, Smederevska Palanka i Pančevo.
Ako niste uspeli da pronađete ono što ste tražili, posetite zvaničnu web stranicu prodavnice dis.rs na kojoj je predstavljen njihov kompletan asortiman.

Idete u kupovinu? Svakako ne morate sa sobom da nosite nikakav glomazan katalog! Onlajn verzija najnovijeg kataloga iz DIS mnogo je praktičnija i dostupna je na Kimbinu.
Hvala vam što ste na strani zaštite životne sredine i šuma. Pregledanjem DIS kataloga u elektronskom obliku, uštedeće se mnogo papira.

Kako započeti štednju? Zahvaljujući nižim cenama!

Želite da pratite DIS akcije? Uradite to mudro: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome, nikada nećete propustiti nijednu DIS akciju.
REKLAMA

Popularni proizvodi na Kimbino.rs

Mleko
Sir
Ulje
Hleb
Kafa
Čokolada
Salama
Šunka
Pica
Sok
Vino
Pivo
Piletina
Paradajz
Pirinač
Pavlaka
Ananas
Bombone
Žitarice
Testenina

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA